.

Followers

Suke Tak Blog Ni?

Saturday, June 4, 2011

Photographer...



Assalamualaikum WBT :D

Crite aku kali ni pndek je..
curi2 update blog time keje..hehe

tgh syok aku surf internet, tibe ade mmber aku IM aku..
trkejut jgk la aku..
tgh syok2 keje, ade yg kacau..
padahal xde bz mne pn..
sje je..haha

aku tgk kat IM tu die anta satu link..
xtau la link ape..
takot jgk aku nk bkak..
kang kuar bnde bukan2 plak..
mmber aku ni bkn bole percaye sgt..
ade je nk knekan aku..
tp aku kuatkan semangat jgk bukak link tu..

korang nk tau x ape yg aku npk lpas bkak link tu?
aku tgk klakar pn ade..
mmg btol2 minat abes org nye tu..
mngalahkan tuannye sndri kot..haha
aku xtw la btol ke x..
mne tau kn edit ke..
biase la skrg ni zaman da maju..
gmbr album lame2 pn bole jdi cntik klau kne edit nye..

aku pn mlas la nk cite byk..
korang tgk la sndri gmbar nye k..
jgn trkejut sudah..hehe

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::

::::::::::


* Bapak besar gile..agak2 bpe hargenye ek? >.<

P/s ; Terbaek! Terbaek! Terbaek! :D

5 comments:

nureenina said...

hahaha...besar noh~

PanJanG said...

tau xpe..
trbaek :)

Norashiqin Kamaruzaman said...

XD hahahahahah............ klu lahh wujud??? XD sume pakat bawak yg ni plak kot gantung kat leher XD...=p

PanJanG said...

haha..
tau xpe..
nseb baek xde kn..
:)

Raji and Yeen said...

erk bukan dia edit ker tuh?
hahaha klakar nk tangkap gambar pun seksa cmtuh