.

Followers

Suke Tak Blog Ni?

Tuesday, June 28, 2011

Kembali Semula...



Assalamualaikum WBT :D

Wassup all readers~
sori la coz lme mnghilang..
bkn ape, aku bz skit smnjak dua menjak ni..
biase la kn, da start cuti sem..
ade je la aktiviti yg aku wat time cuti ni..
tu yg x sempat nk jenguk blog ni..
hehe :D

fuhhhh3x~
npk brhabuk sgt2 da blog aku ni..
ksian xdijenguk tuannya..
sunyi je blog ni..
ni aku ade mase skit2, trdetik lak nk update blog ni..
wlaupn aku xtau nk update pasal ape..
jnji ade content..
haha~ :D

stelah sbulan aku dduk kat umah smpena cuti sem ni, mcm2 da aku buat..
paling kerap aku wat ialah maen futsal..
tu la aktiviti yg aku slalu wat..
boleh dikatakan 2hari skali aku maen..
kire smggu 3kali la..
ok la kn, ikot saranan Kementerian Kesihatan Malaysia..
galakkan brsenam 3kali smggu..
hehe~ :)

slama sbulan lebih ni jgk la aku rse cam ade prbezaan kat diri aku ni..
aku rse cam berat bdn aku da naek..
walaupn hari2 brsukan rse maseh sme jgk..
mane x nye, dduk umah la katekan..
komfem la nfsu makan tu mmbuak2..
padahal klau kat hostel, nfsu mkn aku kurang..
pelik2..
huhu :P

tp xpe, skrg2nye mkn byk brsenam pn byk..
ok la kn, balance~
hehe :D

ok guys, smpai kat sni je la coretan aku kali ni..
penat kot, bru lpas brsukan td..
insomnia xbole tdo..
tu yg sempat je nk update blog aku ni..
hehe :)

ADIOS~
PEACE (^_^)v

P/s : Selamat Malam Blogger's~ :D

4 comments:

ainina jelani said...

nak ikut men futsal, boleh tak ? *mata berkelip2, comel . :lari

PanJanG said...

bule je..
jom2~ :D
tp dtg sndri la ye, kite xnk jemput..
kite ajak je..
hihi :P

cik aisha said...

senang ati xngadap buku....hoho.xpa da ngadap buku nanti xlalu makan le...;p

PanJanG said...

haha..
tau xpe..
pose trus agaknye..
hihi :P