.

Followers

Suke Tak Blog Ni?

Saturday, June 4, 2011

Holiday :)


Assalamualaikum WBT :D

Apa kabar sume reader2 sekalian?
aku harap korang sume sihat sejahtera..
nak2 plak time cuti sekolah kn skrg..
time2 ni la mse utk rehat2kn bdan..
xpn, ni la mse utk gather with family masing2..
ikot suke la nk pegi mne pn..
yg pnting enjoy k :)

mcm biase la, aktiviti aku time holiday ni sme je cm slalu..
keje kumpul duit :D
xmcm dlu, tiap kali holiday msti brcuti g mne2 tmpat yg best..
tp tu dlu la..
skrg mood nk g holiday ni cm da kurang wlaupn g ngn fmily..
smnjak umor da mningkat ni la..
mood nk jalan tu kurang..
aku lebih suke dduk kat umah dari brjalan..
tp klau family da ajak aku ikot je..
rzeki jgn ditolak :D

klau time kecik2 dlu mmg time cuti sekolah ni la mse yg ditunggu2..
msti spend smggu g holiday ngn family..
sronok jgk la klau ingt balik..
tp time kecik mne tau pape pn..
kepala pikir nk gmbira je..
msalah pn xbyk..
xmcm skrg, mcm2 msalah ade..
sabo je la~

msti korang ade g mne2 kn cuti sekolah ni?
ce cite la kn aku k..
nk tau jgk ap aktiviti korang cuti sek ni :)
ayah aku ade rancang2 jgk aritu nk g brcuti cuti sek ni..
aku ok kn je..
tp xtw la jdi ke x..
lau jdi aku follow je..
tmpat yg ingin dituju PULAU LANGKAWI..
spe pnah g?
walaupn aku stdy dkat2 area sne tp mseh blom pegi lg..
npk sgt bkn kaki rayap aku ni..
*ceh padahal slalu kot mrayap, ayat cover konon..haha :D
tp xtw la rncngn ni jdi ke x..
aku pn bz ngn keje..
drpd aku g sne, baek aku keje..
dpat duit..
klau g sne kompom perabih duit nti kn..huhu

so, kite tggu n lihat je la...
klau jadi nti aku crita pngalaman aku sndri g sne..
tu pn klau jdi la..
klau xjdi, xdpat la aku nk cite..hehe

ok, smpai kat sni je la..
aku mlas nk mmbebel pnjang..
lgpn mate mngntok ni..
xtdo lg dri blik keje td..
jmpe lg len kali..

ADIOS~

P/s : Hepi Holiday All's :)


3 comments:

nureenina said...

uit2..sy kat kampong skang~hihi

PanJanG said...

kampong kamo di mane?

nureenina said...

ambo ore kedoh~ :)