.

Followers

Suke Tak Blog Ni?

Thursday, May 5, 2011

Busy Busy Busy…

Assalamualaikum WBT :D

Da lame aku x update blog aku ni. Actually aku xtau nk cite ap, tgh cari idea ni nk tulis ap yg mnarik. Lgpn skrg ni busy sgt2. Pikir pnye pikir dpat la satu cite ni. Biase je sbnarnye cite ni. Cite pasal diri aku sndri la. Lihat saje pd tajuk entry kali ni, korang sume msti da pham kn.. :)

Xlame lg final exam akan mnjelma. Banyak lg sbjek yg aku xcover. Risau pn ad ni. Tkot pointer turun je sem ni. Bnyak sgt main sem ni. Xdpat concentrate sgt kat stdy. Aku pn xtau la dpat perform ke x nti time final exam. Aku rse cam xmampu je. Byk sbjek yg aku stdy xpham. Lg2 sbjek dlm bi. Ssh sgt nk pham. Pastu sbjek kire2. Bkn aku xbole sbjek kire2 ni, aku minat sgt. Cume sbjek kire2 ni pelik skit. Makin aku stdy sbjek tu rse makin tension. Xtau la npe. Tkot fail je sbjek tu. Nk drop pn da lmbat, lgpn duit xde. So, trpkse la jwb jgk sbjek tu. Dlm fkiran aku da trbyang2 la pointer turun sem ni. Tu yg aku xnk tu. Klau bole elakkan la. Da la sem prtame tu pointer skit. Mmg cari mslah la kot lau pointer 1st sem da skit.

Arrgghhh, tension sgt2 aku skrg ni. Rse cam putus asa da. Rse cam nk brhenti stdy je. Tp tu la impian aku sejak kecik lg nk masuk u. Aku ingtkn masuk u ni sng, rupenye jauh sme skali. Byk sgt dugaan2 yg perlu ditempuh. Nk2 plak dduk jauh ni…hmmm

Em, xpe la kn. Bak kate pepatah, brsusah2 dhulu brsenang2 kmudian. So, aku cube tempuh dugaan ni dgn sbaik2nye. Mybe aku akan jarang update blog aku ni untuk bbrape mggu. Struggle utk final exam plak. Tinggalkan entertainment utk smntara waktu. Concentrate mnghadap bku2 yg tebal 5cm, nota2 yg berbundle2 n slide2 yg bratus2 page. Kasi smpai lebam matenye..huhu ^_^

Ade mse trluang nti aku akan update blog aku ni dgn entry2 yg mnarik. Coz lpas exam ni mcm2 aktiviti yg aku join. Xsabar rsenye nk pegi. Tp kne tempuh final exam dlu la. Tu yg penting skrg ni. Hope dpat stdy dgn tnang n dpat jwb final exam nti dgn mudah. Amin…

Kepada member2 aku yg nk amik final exam nti, aku doakan korang dpat jwb dgn baik. Hope ap yg korang harapkan dpat n jadi knyataan. Aku sbgai kwn tumpang gembira atas kjayaan korang.

Ok, smpai kat sni je la coretan aku kali ni. Ad mse nti aku update pape yg ptot k, plus blogwalking. Jmpe lg di lain hari. Adios! .. :D


P/s ; * Mulakan sgala prbuatan dgn Bismillah :)

6 comments:

ZWAN SABRI said...

slamat membusykan diri ngan final exam.. good luck bro.. ;)


MySuaraBlog: Bulu Kening : Berfungsikah?

fisa othman said...

gud luck for your final exam...:D

nureenina said...

gud luck mucux2 :)

Aida Omar said...

good luck 4 ur exam :)

shinhyun_norbi said...

study jgn mlz sgt..

Farah Fazen said...

gud luck .. :)