.

Followers

Suke Tak Blog Ni?

Sunday, April 3, 2011

I Miss You.. :(

Assalamualaikum WBT :D

Entry kali ni agak berlainan dri entry2 sblum ni. Xtaw la entry ni sedih or gembira bg korang tp bg aku sedih la kot..huhu Jika anda lihat tajuk entry ini dah tentu2 membuatkan anda trtnye2 siapakah gerangan nye kn2? Di sini awal2 lg sy nk bgtau bahawa entry ini xde kne mgena kat sesape pn, mahupn yg hidup @ yg mati. So, korang jgn khuatir la ye. Dah komfem2 la korang bkn gerangan sperti yg sy mention td..hehe :P

Sudah lame aku merindui nye, hmpir stahun berpisah. Tiap2 hari trbayang2 n trngiang2 dlm kpale. Smpai siap msuk mimpi lg. Klau skali skala tu xpe lg, ni kdg2 smggu smpai 3,4kali mimpikan ‘die’. Truk btul da aku ni. Kne pegi klinik ni. Tp aku rse klau pegi klinik pn, klinik tendang blik kot. Xde ubat yg boleh hilangkan saket aku ni. Bg la mcm2 ubat ap pn, sume xjalan rsenye. Kne bwk ‘die’ jmpe balik kat aku kot bru boleh baek. Aku rindu sgt2 kat ‘die’.. :(

Knapelah ‘kau’ pegi tika saat aku memerlukan? Knape ‘kau’ wat camtu kat aku? Tidakkah kau kesian kat aku? Cume ‘kau’ je yg aku ad n perlukan. Aku xmahukan perpisahan ini. Aku mahu ‘kau’ kembali padaku. Hanya ‘kau’ lah tempat ku menghilangkan bosanku, stress n mcm2 lg. Aku mahu ‘kau’ kembali semula padaku. Tu je yg aku harap skrg. Tp aku rse rayuanku ini xde mkne lg kot. ‘Die’ da jauh menghilangkan diri. Aku pn xtau kmane ‘die’ perrgi menghilangkan diri.

Mesti korang sume trtanye2kn siape gerangan empunye diri tu. Xpe la, aku open-minded kot. Sharing is caring rite?hehe :D Wat korang sume, ni aku tnjukkn siape sebenarnye gerangan si ‘DIE’ tu. Aku harapkn entry ni xbuatkan korang marah or kecik ati ye. Mane tau kn, ad yg trase ke. Risau jgk aku cmtu. Xpasal2 nk kne mintak maap, raye lme lg kot..haha ^_^

Klau korang nk tau spe gerangan si ‘DIE’ tu, meh laju2 scroll ke bwh dgn kadar yg pantas ye..xboleh slow2, ngelat tu nmenye..hehe


:::


:::


:::


:::


:::


:::


:::


:::


:::


:::


:::


:::


:::


:::


Inilah gerangan si 'DIE' yg aku mention kat atas td..hehe :D



P/s ;* Jangan marah ye. nti kne jual =P

* Hakikat sebenar, cite kat atas tu mmg btul, bkn rekaan. Harap Maklum :)

5 comments:

sardine99 said...

haram jadah...mati2 aku igt citer psl pompuan...haha

PanJanG said...

haha..
padan muke ko..
aku da agak da, mesti ad yg trkena pnye..
ko la org prtama kot yg kne..
keh3=P

mohamad saufi ismail said...

hahaha...
nsib bek aku nmpk ko wt tadi..
cntik blog ko pnjg..
kene ajar aku niw//

PanJanG said...

hehe..
tu la, kantoi la plak..
bru nk wat suprise..huhu
eh, xde la biase je kot..
blog ko lg cantik kot..
nti ajar aku ltak gmbar kat page atas skali tu..
gmbar aku da ad, tggal nk ltak je..
tp tu la xtau nk wat cmne..
ajarkn ye :D

HaNa FaRhaNa said...

hahahaha..........mang xkn sal pompuan pon..thu da point ko nie...haahahaha...pape pon so nice ko nyer blog...aq nk jgak....jeles2...